En Fantastisk Blogg om Rollspel
Random header image... Refresh for more!

Red Alert

5 comments

1 ZuperCrille { 08.17.14 at 11:51 }

Skönt att äntligen bli av med smutsen och tidningen behövdes visst inte när jag ändå fick sällskap av Andi och Oskara.

Vad är det ni säger blaster skott? Det har ingen kallat det förut! Ah det var inte det ni menade, vi är under attack? Ja men ut och fixa det då som ni brukar.

Låt mig ta ett snack med the Core den borde kunna ge en bra överblick.
Hmm Jirjar klanen utklädda till Javas, men det ser ut som om de tagit hjälp av legosoldater ja de klarar väl inte en sådan här attack själva.

Imperiet verkar även de ha fått upp ögonen för explosionerna, Tie fighters flyger över området och två patruller med Stormtroopers har landstigit också och fler verkar vara på väg.

Shit vad det smäller i korridoren använder de granater här inne, de är ju inte kloka, Kat ser ut att fått sig en omgång nåväl det får Vutuun ta hand om.

Det vettigaste vore att ta sig härifrån så fort som möjligt, men vårt skepp ser ut att brinna så vi måste hitta en annan väg. Låt oss se om det skulle gå att få fart på den gamla skroven Isotech har som bas vi har ju trotts allt skaffat delarna de efterfrågade.

Oskara Andi, Säkra korridoren vi måste ta oss till det andra skeppet det är vår enda chans.

Vutuun kan Kat gå? Bra då ger vi oss av ta med alla överlevande vi ska reparera det andra skeppet och sticka härifrån nu!

2 Pazta { 08.18.14 at 10:09 }

En dusch efter all den sörjan som vi kravlat i hela natten, skönt även om Conny står där som ett fån och kollar på både mig och Andy.

Vad händer, jag hör Kat skrika något om hjälp, hörde du det Andy? dags att få på sig all utrustning så och börja räkna sin score.

Och där kommer Kat springandes in i panik med 2 rodians efter sig, får se vad dom gillar mitt vapen. 2 nere får se vad för score jag får denna omgången, du ligger redan efter Andy!

Sådär, nu är jag redo för strid, massa explosioner där ute, får kolla efter, där har vi fler, 3 nere, undrar om Andy kommer ikapp, oj måste dom springa in mina skott, där var det 5!

Vi får gå ut och titta med, kolla ni till dom överlevande här, vi rensar på Jihad eller Jihjar eller vad dom heter.

Vårt skepp brinner, ny plan enligt Conny, vi tar det stora skeppet. Bakvägen in och där är ännu fler här, han den stora behövs fällas ser ut som han skriker order till dom andra, 6, hur är din score Andy?

3 Archker { 08.18.14 at 19:28 }

Åh så najs en dusch! Men med Connny och Oskara? Jaja, bara de inte tar slut på tvålen. Jisses så skitig man blev av allt det kravlandet i ett krashat skepp.

Men så typiskt, alltid den där Kat som gapar om nåt. Hjälp? Men hjälp dig själv då, hur svårt kan det vara? Jasså fiender? Hehe, inga problem ska bara ta på mig dödar-kläderna så ska jag och Oskara ut och undsätta dig flicka lilla.

Men vafan är det här med frag-granater? Värst vad det ringer i öronen – var det Kat som kastade fel? Inte det, dessa Jijar är visst envisa enträgna och – snart döda!!

Synd att de är så få, ens utomhus. Får hoppas på fler i själva huvudvraket. Jasså Conny ska du laga det med? Mm du kanske kan laga skepp du men detta är ju bara en rishög. Bara mer rengjort än skeppet vi kröp omkring i tidigare. Inte? Jaja, du kan laga allt du. Gör du det då så befriar jag lite Jijar från sin dåliga existens. Sluta döda mina marks Oskara! Håll dig till det andra packet!

4 Stefan { 08.18.14 at 22:43 }

Lugn och ro… äntligen!

Nej verkligen inte, ett par minuter hade flutit förbi när plötsligt en ISOTEC tekniker blir sönderskjuten när han beger sig ut mot hangaren.
Urglar är blixtsnabbt på fötterna och stänger dörren, hennes svordomar när hon inser att låset inte fungerar skulle behöva flera band för att rymmas i skrift.

Jag stänger av belysningen, kanske det räcker för att Urglar ska undkomma med blotta förskräckelsen, måtte hon ha sina scannergoogles på sig.

Rodians och Trandosianer och den rodianska dialekten går inte att ta miste på, Klan Jijar… vad i hela Ränteamorteringen gör dom här?!

Stridsalarmet stiger, flera dova explosioner slår lock i öronen. Isotecpersonalen flyr hals över huvud.

Kontaktar ISOTEC föreståndaren och förklarar lugnt att vi är under anfall, han verkade stressad. Han borde hyra Oskara & Andy.

Drar mig tillbaka till säkerheten av de andras överdrivet tunga beväpning, Urglar kan också behöva lite omplåstring.
Sen får Oskara och Andy rensa vägen till skeppet.

Efter en intensiv strid Tar Urglar initiativet och med en välriktad granat bryter hon motståndarens kampvilja… i flera bitar.

Strök nästan med själv, skulle lyssnat på de andra och hållit mig i bakgrunden.

Säger åt de andra att samla eventuella överlevande (vi kan ju behöva köttet)

Dags att bege oss till “konult kryssaren”

5 Lizzz { 08.19.14 at 9:39 }

Smärta smärta och mer smärta. Kanske borde lära mig att när blasterelden viner runt öronen bör jag springa i motsatt riktning. Mest troligen hade jag besparat kroppen från ytterligare ett eller flera ärr.

Jag måste skaffa den där skölden som jag tänkt på så länge men även om jag lyckas hitta en sådan bör jag nog stanna kvar med min första ide. Blastereld spring i motsatt riktning.

Men jag har i alla fall kommit till insikten att granater är det optimala vapnet för mig. De träffar alltid något och om jag bara hade kunnat komma över några rökgranater hade jag kunnat få en bra rökridå som kan hjälpa mig att fly när de andra granaterna inte hjälper. Och en och annan chockgranat hade också varit bra om jag skulle bli anfallen igen när jag är ensam. Ja vutuun var med denna gången och så vida vi kan pratar oss ur problemet så hjälper nog granaten mer än vissa andra.

You must log in to post a comment.